Ontdek wat wij kunnen betekenen voor uw dier

Waarom kiezen voor Zoolyx?

Zoolyx is hét Belgisch laboratorium met een hart voor dieren.
Onze jarenlange ervaring als partner van dierenartsen, dierentuinen, universiteiten,… is er nu ook voor u. Een toegewijd team brengt de wetenschap tot bij u.
Ontdek het aanbod op deze site.

Lees meer

Test in de kijker

Teken kunnen gevaarlijke ziektes zoals Lyme overdragen op uw dieren of op uzelf. U kan de volledige teek door ons laten analyseren om te zien of er ziekteverwekkers in aanwezig waren.

Teek PCR-profiel

Laatste nieuws

Onze recent versterkte R&D afdeling was deze week te zien op televisie. Teamleden Nicolas en Bern zijn reeds enige tijd bezig met het ontwikkelen van een test voor olifantenherpes. Deze zijn we nu aan het finaliseren en dat hebben we samen met onze partner Pairi Daiza naar buiten gebracht. TV Oost is komen filmen en onze R&D scientist mocht het komen uitleggen.

In de toekomst blijven we nieuwe testen ontwikkelen. Ons team is reeds met verschillende projecten bezig, meer info daarover volgt later op onze website en sociale media.

Zoolyx, het eerste diergeneeskundig laboratorium in België

Als diergeneeskundig laboratorium kan Zoolyx zo goed als alle analyses verrichten, van routinemetingen tot zeer gespecialiseerd diagnoses. Door jarenlange opgebouwde ervaring kunnen wij echter steeds optreden als contactpunt voor al uw laboratoriumanalystische behoeften. Wij helpen en adviseren u graag zelfs bij de meest exotische vragen.