Ontdek wat wij kunnen betekenen voor uw dier

Waarom kiezen voor Zoolyx?

Zoolyx is hét Belgisch laboratorium met een hart voor dieren.
Onze jarenlange ervaring als partner van dierenartsen, dierentuinen, universiteiten,… is er nu ook voor u. Een toegewijd team brengt de wetenschap tot bij u.
Ontdek het aanbod op deze site.

Lees meer

Test in de kijker

Teken kunnen gevaarlijke ziektes zoals Lyme overdragen op uw dieren of op uzelf. U kan de volledige teek door ons laten analyseren om te zien of er ziekteverwekkers in aanwezig waren.

Teek PCR-profiel

Laatste nieuws

Bij Zoolyx blijven we inzetten op de ontwikkeling van nieuwe PCR-testen. Na ons succes met onze eigen test voor het Nido-virus bij slangen, hebben we nu ook nieuwe tests voor EEHV ontwikkeld. Dit is een dodelijke variant van het herpes-virus bij olifanten. Dit was een project samen met dierenpark Pairi Daiza en we kunnen met veel trots melden dat er hier al dieren mee zijn geholpen. Lees het verhaal op facebook.

Binnenkort hopen we nog nieuwe testen te kunnen aankondigen.

Zoolyx, het eerste diergeneeskundig laboratorium in België

Als diergeneeskundig laboratorium kan Zoolyx zo goed als alle analyses verrichten, van routinemetingen tot zeer gespecialiseerd diagnoses. Door jarenlange opgebouwde ervaring kunnen wij echter steeds optreden als contactpunt voor al uw laboratoriumanalystische behoeften. Wij helpen en adviseren u graag zelfs bij de meest exotische vragen.