T. +32 (0)53 72 90 20 nl | +32 (0)53 72 90 28 fr|info@zoolyx.be
Dierenartsen2024-01-29T09:53:51+01:00
FAQ items aan het laden...

Veterinary Laboratory Services

Een zuivere diergeneeskundige focus.

We bieden een uitgebreid en evolutief testaanbod en een snelle service afgestemd op uw wensen, tegen een correct tarief.

Mail ons

FAQ items aan het laden...

Laatste nieuws

Volg ons

Het laboratorium

Als laboratorium stelt Zoolyx zich 100% ten dienste van de diergeneeskunde. Uniek in België! Zoolyx is gehuisvest in ultramoderne gebouwen in Aalst. Het hoogtechnologisch instrumentarium is uitsluitend bestemd voor het uitvoeren van diergeneeskundige analyses.

We care

Wij geven om dieren, wij geven om hun gezondheid en wij geven om de mensen die dit op hun beurt elke dag trachten in praktijk te brengen.
Want als het met onze huisdieren goed gaat, gaat het met de mensen ook goed!

Analyse

Analyse

Advies bij staalname en analysekeuze, staalophaling, de analyses zelf en interpretatiehulp bij de analyseresultaten: alle medewerkers besteden de uiterste zorg aan onze dienstverlening.

Innovatie

Innovatie

Wij volgen technologische ontwikkelingen op de voet en zoeken voortdurend naar innovaties om onze dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan diergeneeskundige noden, want wij geven om dieren.

Kennis

Kennis

Reeds 20 jaar dragen we zorg voor onze kennis. Via wachtzaalbrochures en bijscholingen voor dierenartsen verspreiden we hoe labodiagnostiek kan bijdragen tot de diergezondheid. ​

Heeft u vragen?

Wij geven u graag advies. Bel ons op 053 72 90 20 of stuur een e-mail.